Bent u op zoek naar een

Loodgieter in Beverwijk?

Bent u in het bezit van een huur of koopwoning in Beverwijk? Dan is onze loodgieter bij je in de buurt voor elke soort installatie of reparatie.

  • Spoed
  • Betrouwbaar
  • Vriendelijk
  • Netjes
  • In de buurt
Betrouwbare loodgieter in

Beverwijk

Koning & Bloemendaal is nu al een aantal jaren gevestigd in de prachtige gemeente Beverwijk. Door onze ervaring met de verschillende type woningen binnen de gemeente weten we altijd een passende oplossing voor uw probleem te vinden.

Loodgieter, ontstopper en dakdekker

Bij problemen met uw riolering of watervoorziening is natuurlijk enige spoed vereist. Koning & Bloemendaal staat binnen korte tijd voor uw deur om het probleem te verhelpen.

Of misschien bent u wel toe aan nieuwe dakdekking? Ook dat is bij Koning & Bloemendaal geen enkel probleem! Onze bewezen loodgieters zorgen ervoor dat ook uw dak weer lekdicht wordt afgeleverd.

Betrouwbaar installatie bedrijf

In Beverwijk staan onze loodgieters niet alleen voor het gangbare loodgieterswerk voor u klaar. Ook de installatie of renovatie van uw toilet of badkamer is iets waar wij u bij kunnen helpen. U kunt hier meer over lezen bij onze dienst sanitair.

Daarnaast verzorgen wij ook onderhoud of reparatie aan uw dakgoot. Zo voorkomt u daklekkages die tot waterschade leiden.

Op zoek naar een loodgieter in Beverwijk?

Onze specialiteiten

Ons vakkundige team van gecertificeerde installateurs staan voor u klaar om de perfecte badkamer, toilet of overige installatie werkzaamheden op te leveren.

CV Ketels

Vloerverwarming & radiatoren

Warmtepompen

Dak & Zinkwerk

Loodgieterswerk

Sanitair