Dak & Zinkwerk

Waarom een goed dak?

Uw dak wordt dag in, dag uit blootgesteld aan wind, regen, kou en hitte. Het is daarom dus erg belangrijk om eens in de zoveel tijd onderhoud uit te laten voeren. Ook beschadigingen aan bijvoorbeeld uw dakgoot. Zo voorkomt u blijvende schade.

Reparaties aan uw dak

Kleine beschadigingen kunnen al snel leiden tot lekkage, waardoor er ook waterschade ontstaat. Bijvoorbeeld omdat een water- of rookgasafvoer niet lekdicht is geïnstalleerd en afgewerkt. Schakel daarom altijd een specialist in voor dak reparaties. Zo bent u er zeker van dat de werkzaamheden correct worden uitgevoerd.

Onderhoud

Jaarlijks onderhoud voorkomt niet alleen beschadigingen en slijtage, ook de levensduur van uw dak of dakgoten wordt dankzij onderhoud verlengt. Dakgoten raken vaak in het najaar snel verstopt door opgehoopte bladeren. Hierdoor kan het regenwater niet weglopen en is de kans op lekkage aanzienlijk.

Dakbedekking en zinkwerk

Koning & Bloemendaal kunt u helpen bij het aanleggen van dakbedekking of de renovatie van uw dak. Daarnaast verzorgen wij het plaatsen, herstellen of vervangen van zinken, koperen en kunststof dakgoten.

Meer weten over dak- en zinkwerk?

Koning & Bloemendaal brengt lekdichte dakbedekkingen aan (inclusief lood- en zinkwerk) en repareert lekkages. Daarnaast verzorgen wij al het nodige onderhoud zodat u kunt een genieten van een goed dak boven uw hoofd.

Neem gerust contact met ons op om te zien of wij u verder kunnen helpen.

Contact opnemen

Hoe gaan wij te werk?

Duidelijkheid en professionaliteit staat bij ons hoog aangeschreven, zo zijn wij binnen kantoor uren altijd bereikbaar voor een eventuele vraag of aanvraag. Wij helpen u graag verder aan lekdichte dak oplossingen.

Waarom u voor Koning & Bloemendaal kiest?

Onze specialisten zorgen ervoor dat uw dak en zinkwerk er weer jaren tegen aan kunnen.

Vriendelijk

Professioneel

Uitstekende service

Hulp nodig bij uw dakwerk?

Koning & Bloemendaal helpt u verder