CV Ketels

Installatie van CV ketels

Werkt uw CV ketel of boiler niet meer naar behoren? Of bent u toe aan een vernieuwde installatie? Neem dan gerust contact op met Koning & Bloemendaal. Onze gecertificeerde installateurs repareren en installeren uw verwarmingssystemen in de regio van Heemskerk, Beverwijk, Uitgeest en Velsen.

Installatie van een nieuwe CV Ketel

Door onze ervaring en uitstekende vakkennis weten wij precies welke cv-ketel past bij uw woonsituatie. Voordat we over gaan tot installatie nemen wij eerst graag uw wensen met u door. Daarnaast verzekeren wij u ervan dat wij alleen kwaliteitsproducten leveren zoals Vaillant, Remeha en Intergas.

Voorkom koolmonoxidevergiftiging met een goede CV Ketel

Er zijn nog steeds vaak ongevallen door koolmonoxidevergiftiging in woningen. Uit onderzoek van de Onderzoeksraad voor Veiligheid naar koolmonoxide ongevallen blijkt dat 46% van de ongevallen gebeurt met een cv-installatie.

Wilt u zeker zijn dat u tegen dit risico verzekerd bent?

Laat uw cv-ketel dan installeren door een gecertificeerde installateur. Het installeren van een cv-ketel vereist namelijk deskundigheid en vakmanschap. Zo worden ongelukken met uw cv-ketel voorkomen en kunnen u en uw medebewoners veilig en comfortabel wonen.

Ook een nieuwe CV-ketel nodig?

Vraag nu een geheel vrijblijvende offerte aan. We helpen u graag verder.

Maak een afspraak